Longfonds

Actie logo LongfondsBen je 7 t/m 10, 10 t/m 13 of 13 t/m 16 jaar en weet je al wat je gaat doen in een vakantie van 2015? Ga je op vakantie met je ouders, gamen, of lekker sporten tijdens een sportkamp van Sportivun? Tijdens een sportkamp in de vakanties van 2015 kun je bijvoorbeeld op tenniskamp, voetbalkamp of multi-sportkamp onder leiding van professionals! Deze professionals weten van alles van allerlei soorten astma of longaandoeningen.

Veel kinderen zitten er mee, je wilt op sportkamp maar misschien krijg je wel last van je astma. Ga dan lekker op sportkamp van Sportivun, daar hebben we een hartstikke sportieve week waarin we gaan sporten met professionele begeleiders die alles weten van astma, hoe je daarmee om moet gaan en wat het voor je betekent. Natuurlijk gaan we ook nog lekker chillen. Je leeft tijdens de sportkampen als een echte prof!

Sportivun biedt jou de mogelijkheid om op sportkamp te gaan met vrienden. Ben je lid of donateur van het Longfonds, dan krijg je 25% korting*. Tijdens de sportkampen draait het om sport en fun! Het Longfonds stimuleert sport en Sportivun heeft gekwalificeerde begeleiders, die weten wat astma is en hoe ze daarmee om moeten gaan. Boek snel want vol is vol!

De korting wordt automatisch verwerkt bij invoering van je lidnummer of de speciale kortingscode.

* De korting is alleen van toepassing op meerdaagse sportkampen inclusief overnachting en geldt op boekingen die gemaakt zijn in 2015.